RA-Tec AB

Jämtlands län

Information

556707-7762 är organisationsnummer för företaget RA-Tec AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RA-Tec AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bräcke som är den kommunen som RA-Tec AB finns i.

RA-Tec AB har varit registrerat sedan 2006-07-13 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för RA-Tec AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

RA-Tec AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bräcke som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för RA-Tec AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med RA-Tec AB så kan ni göra det på telefon genom 0693-71527 eller genom brev på följande adress:
Strandg. 20, 840 60, Bräcke

Bolaget skall bedriva mekanisk tillverkning, konsultverksamhet inom mekanisk tillverkning, förvaltning av fast och lös egendom, äga förvalta och bedriva handel med värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med RA-Tec AB och det är Ala-Korpi, Kai Rainer som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ala-Korpi, Anneli Helena som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lindström, Lars Johan som är född 1974 och har titeln Revisor, Persson, Jan Christer som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor