Sundsjö Bioenergi AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bräcke och Sundsjö Bioenergi AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Sundsjö Bioenergi AB är ett av dem. Statusen för Sundsjö Bioenergi AB är att Bolaget är aktivt.

Sundsjö Bioenergi AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-06-19. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Bräcke där företaget finns i jobbar för att företag som Sundsjö Bioenergi AB ska trivas.

Sundsjö Bioenergi AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-30. I Bräcke så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av energi samt förvaltning och uthyrning av bostäder samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sundsjö Bioenergi AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-30.

Idag är Sundsjö Bioenergi AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Bräcke.

Vill man komma i kontakt med Sundsjö Bioenergi AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0693-30164.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Sundsjö Bioenergi AB är Johansson, Johan Elis Bertil som är född 1972 och har titeln VD, Johansson, Johan Elis Bertil som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Per Johan Elis som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Per Åke som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sylvia Ellinor som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Hans John Erik som är född 1982 och har titeln SuppleantEsping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor, Lundberg, Lars Magnus som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Redo& Vis Revision i Sundsvall AB som är född och har titeln Revisor.

Sundsjö Bioenergi AB har 556705-9026 som sitt organisationsnummer.