Invekta Green Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Bolaget ska bedriva utveckling och försäljning av produkter inom bioteknisk bransch, äga och förvalta värdepapper ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Invekta Green Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Bräcke så är Invekta Green Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Bräcke arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Bräcke och i Jämtlands län. Redan 1995-04-19 så skapades Invekta Green Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Invekta Green Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Invekta Green Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556512-6595 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Bräcke.

Just nu är Invekta Green Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Invekta Green Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0693-661210 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Dahl, Bengt Algot Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Invekta Green Aktiebolag är Åkerström, Björn Erik Anders som är född 1968 och har titeln Extern VD, Sturesson, Johan Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahl, Bengt Algot som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Osseiran, Salah N som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Zetterman, Klas Herman som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorSvensson, Folke Torbjörn som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .