Sojno Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Sojno Aktiebolag är ett bolag som finns i Bräcke. I Sojno Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pedersen, Sten Olav Jörgen som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Backlund, Mats Tommy som är född 1950 och har titeln Suppleant, Henriksson, Ingegerd Margareta som är född 1945 och har titeln Revisor, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sojno Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sojno Aktiebolag på telefon 0693-71515.

Bolaget skall bedriva legotillverkning av produkter inom verkstadsindustribranchen, förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sojno Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sojno Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jämtlands län och Bräcke arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sojno Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Sojno Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sojno Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sojno Aktiebolag har 556477-1433 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.