Lövuddens Såg Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bräcke och Lövuddens Såg Aktiebolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Lövuddens Såg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lövuddens Såg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lövuddens Såg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1973-11-08. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Bräcke där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lövuddens Såg Aktiebolag ska trivas.

Lövuddens Såg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bräcke så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva sågverk och försäljning av trävaror, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lövuddens Såg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1974-01-01.

Idag är Lövuddens Såg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Bräcke.

Vill man komma i kontakt med Lövuddens Såg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0696-40582.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Lövuddens Såg Aktiebolag är Svedevall Sjöström, Barbro Elisabet som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svedevall Andersson, Gun Cristina som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedevall, Lena Birgitta som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedevall, Erik Jonas som är född 1920 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Östlund, Jan Anders som är född 1945 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Lövuddens Såg Aktiebolag har 556184-8572 som sitt organisationsnummer.