Octowood Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bräcke och Octowood Aktiebolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Octowood Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Octowood Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Octowood Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1967-06-06. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Bräcke där bolaget finns i jobbar för att bolag som Octowood Aktiebolag ska trivas.

Octowood Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Bräcke så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bearbeta, förädla skogsprodukter samt försälja sågat, hyvlat och impregnerat virke, stängselstolpar och cylindersvarvade trävaror samt att bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Octowood Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Octowood Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Bräcke.

Vill man komma i kontakt med Octowood Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0696-681100.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berglund, Leif Elis -Karlsson, Lasse Tommy Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Octowood Aktiebolag är Berglund, Leif Elis som är född 1956 och har titeln VD, Berglund, Leif Elis som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lasse Tommy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bruzelius, Staffan Mikael som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgren, Karl Erik Michael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Olof Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamotAngbjär, Nils Erik som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Octowood Aktiebolag har 556110-3358 som sitt organisationsnummer.