Smååkrans Getgård

Jämtlands län

Information

460124-XXXX är organisationsnummer för företaget Smååkrans Getgård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Smååkrans Getgård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bräcke som är den kommunen som Smååkrans Getgård finns i.

Smååkrans Getgård har varit registrerat sedan 2006-01-19 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-11-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Smååkrans Getgård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-13.

Smååkrans Getgård är och det finns flera bolag i Bräcke som också är .

Firmatecknare för Smååkrans Getgård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Smååkrans Getgård så kan ni göra det på telefon genom 0693-51124 eller genom brev på följande adress:

Osttillverkning.

Det finns olika personer som har en koppling med Smååkrans Getgård och det är Bengtsson, Ulla Birgitta som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,