Home Studio Revsund Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Home Studio Revsund Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Bräcke. Det är nämligen den kommunen som Home Studio Revsund Handelsbolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Home Studio Revsund Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Home Studio Revsund Handelsbolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1992-05-11. Men sedan 1995-01-01 så har Home Studio Revsund Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Revsund 220, 840 50, Gällö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Home Studio Revsund Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0693-32020.

Bräcke arbetar för att verksamheter som Home Studio Revsund Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Home Studio Revsund Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Jämtlands län.

Inspelningsstudio, musik- och ljudproduktion, fonogramutgivning, catering (mat på beställning).

Firmatecknare för Home Studio Revsund Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Home Studio Revsund Handelsbolag och det är följande personer, Hylén, Kerstin Elisabet som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Hylén, Lars Gustav som är född 1958 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Home Studio Revsund Handelsbolag är 916590-7867.