Sunwest Utveckling ek. för.

Jämtlands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att själv eller genom annan bedriva: särskilt boende för äldre vård och omsorg i hemmet öppen hälso- och sjukvård annan samhällsservice utbildningsverksamhet småskalig varu- och tjänsteproduktion samt annan med ovanstående förenlig verksamhet, vari medlemmar deltar genom att begagna föreningens tjänster som leverantörer och-eller med eget arbete.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sunwest Utveckling ek. för. vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Bräcke så är Sunwest Utveckling ek. för. ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Bräcke arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Bräcke och i Jämtlands län. Redan 1994-10-28 så skapades Sunwest Utveckling ek. för. och företaget är har F-skattsedel Sunwest Utveckling ek. för. har haft det sedan 1995-01-01.

Sunwest Utveckling ek. för. är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-04-22

769600-5029 är organisationsnummret för företaget som finns i Bräcke.

Just nu är Sunwest Utveckling ek. för. och det finns många företag som är i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Sunwest Utveckling ek. för. så går det att nå dem via telefon på 070-3311067 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hallquist, Sven Erik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sunwest Utveckling ek. för. är Eriksson, Hans Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallquist, Sven Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultman, Sven Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Bengt Olov som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars-Olov som är född 1968 och har titeln Suppleant, Gunnarsson, Jan-Axel Anders som är född 1955 och har titeln SuppleantÅsved, Karl Göran som är född 1955 och har titeln Suppleant, .